Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Sommerblomster

Pynt opp uteplassen med vakre sommerblomster! Hos Drivstua Gartneri finner du alltid et stort utvalg i sommerblomster som trives i det trønderske klimaet.

Sommerblomster i krukker og til blomsterbedet

Det er viktig for oss å kunne tilby deg et utvalg i sommerblomster som passer perfekt til nettopp din uteplass – enten den består av en liten balkong, en stor hage eller noe midt imellom. Derfor finner du hos oss sommerblomster som lever godt både i små og store bed og i krukker og potter.

At du skal kunne ha glede av sommerblomstene dine så lenge som mulig, er naturligvis også viktig for oss. Derfor har vi alltid et stort og godt lokaltilpasset utvalg i sommerblomster som vi selv har dyrket på gartneriet i Tyholtveien i Trondheim.

Lettstelte sommerblomster som holder seg fine lenge

En blomstrende hage trenger ikke å være en krevende hage. Hos oss i Drivstua finner du mange lettstelte og fine sommerblomster. Vi har naturligvis også et utvalg blomster for deg som trives med å bruke tid på å stelle plantene dine.

Det beste utvalget finner du i butikk

Vi streber etter å kunne tilby deg et godt utvalg også i sommerblomster her i nettbutikken, men det aller beste utvalget finner du i vårt gartneri i Tyholtveien 97 i Trondheim. Dersom du ikke har anledning til å besøke gartneriet, men ønsker å vite mer om hva vi kan tilby utover det du finner på denne siden, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon 73 82 79 79 for en trivelig blomsterprat og bestilling.

Hvor skal blomstene?

Skriv inn postnummer eller telefonnummer til mottaker, så viser vi deg hva vi kan levere.