Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Enkel blomsterhilsen

Si det med blomster! Enten du skal gratulere, si «jeg savner deg», «takk», «lykke til», «jeg elsker deg», eller om du skal ønske god bedring, er det alltid fint å formidle budskapet med en blomsterhilsen.

Blomsterhilsener til enhver anledning

Hos Drivstua Gartneri finner du blomsterhilsninger for enhver smak og anledning. Velg blant det store utvalget i sammensatte buketter, flotte buketter av friske roser eller se vårt utvalg av pene planter.

For å gjøre det enklest mulig for deg, har vi også samlet våre beste forslag til ulike anledninger som blomster til nyfødt, blomsterhilsen til bursdag, blomster til begravelse og bryllup. Under kjærlighet finner du våre beste tips til blomsterhilsener til din kjære. Våre bestselgere har vi også samlet under en egen kategori.

Dersom du ønsker hjelp til å velge eller sette sammen en passende blomsterhilsen, hjelper vi deg mer enn gjerne med det. Ring oss på 73 82 79 79 eller ta turen innom oss i Tyholtveien 97 i Trondheim for en trivelig blomsterhandel.

Vi leverer din blomsterhilsen der du ønsker

Når du bestiller blomster via oss, tar vi naturligvis hånd om både pakking og levering av blomsterhilsenen til ønsket adresse. Som regel kan vi levere blomstene allerede samme dag, eller dagen etter. Første mulige leveringsdato fremkommer etter at du har angitt leveringsadresse i bestillingsskjemaet.

PS! Dersom du trenger din blomsterhilsen umiddelbart, er vår blomsterautomat til enhver tid fylt med et stort utvalg friske blomsterbuketter. Blomsterautomaten er åpen 24/7, 365 dager i året! Blomsterautomaten finner du utenfor vår butikk i Tyholtveien 97.

Hvor skal blomstene?

Skriv inn postnummer eller telefonnummer til mottaker, så viser vi deg hva vi kan levere.