Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Blomster til fødsel

Hva er vel koseligere enn å ønske den nye verdensborgeren velkommen med en vakker blomsterhilsen? Her finner du de fineste blomster til den nyfødte og de stolte foreldrene.

Blomsterhilsener som passer perfekt i anledning fødsel

Det meste sies godt med blomster. «Velkommen til verden» og «gratulerer med den lille» er intet unntak. Å gi blomster til nyfødt er det lang tradisjon for, og det er mange ulike blomsterbuketter og oppsatser som egner seg godt som gave etter fødsel. Her finner du blomsterhilsener som er lagd spesielt for denne anledningen. De fleste av blomsteroppsatsene til nyfødt inneholder også en søt, liten bamse som den lille jenta eller gutten kan ha glede av i lang tid fremover.

Dersom du ønsker å gi en ekstra oppmerksomhet til den nybakte mammaen, kan vi anbefale den søte pakken Mor og barn som består av to nydelige hjerteformede blomsteroppsatser – én stor og én liten. Til tvillinger er Dobbel lykke helt perfekt – den består av to like store hjerteformede blomsteroppsatser. Ellers har vi naturligvis også et utvalg buketter av friske blomster som kommer med eller uten sløyfe og bamse.

Vi leverer din blomsterhilsen

Når du bestiller blomster til den nyfødte og de nybakte foreldrene via oss, sørger vi naturligvis for både innpakning og levering av din blomsterhilsen til ønsket adresse – enten det er på sykehuset eller hjemme hos den lykkelige familien. Som regel kan vi levere allerede samme dag eller dagen etter at du bestiller. Første tilgjengelige leveringstidspunkt får du opp når du fyller inn adresse i bestillingsskjemaet.

Og du! Dersom du trenger blomsterhilsenen med en gang, er vår blomsterautomat i Tyholtveien 97 åpen og fylt med buketter av friske blomster hele døgnet, 365 dager i året!

Hvor skal blomstene?

Skriv inn postnummer eller telefonnummer til mottaker, så viser vi deg hva vi kan levere.