Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Gratulerer

Kjenner du noen som fortjener en flott gratulasjon? Si det med blomster! Når du trenger en bursdagshilsen med blomster, har Drivstua Gartneri mange flotte buketter og dekorasjoner å velge mellom. Det er opp til deg om blomsterbudet skal levere dem på døren med din personlige hilsen, eller om du ønsker å hente blomstene i blomsterbutikken og overrekke dem selv.

Gled noen med blomster på bursdagen!

Drivstua Gartneri tilbyr flere smakfulle bursdagshilsener med blomster eller grønnplanter, og deilig konfekt, sider eller duftlys. Mange kommer også i en egen gaveinnpakning med et stilfullt uttrykk – som gavepapir eller våre eksklusive gaveposer.

Du kan også be våre flinke dekoratører om å sette sammen en bursdagshilsen med blomster i sesongens farger, eller en kreativ sammenplanting etter ditt ønske.

Kontakt oss for bursdagshilsener med blomster

Om du trenger hjelp til bestillingen i nettbutikken, eller har spesielle ønsker for din bursdagshilsen, så ta gjerne kontakt med oss. Du er også hjertelig velkommen innom vår blomsterbutikk på Tyholt.

Har du glemt å kjøpe blomster til bursdagen?

Har du glemt å kjøpe en bursdagshilsen, og ikke rekker å kjøpe på vanlig måte, kan du alltid kjøpe en frisk blomsterhilsen i blomsterautomaten på Drivstua Gartneri!

Hvor skal blomstene?

Skriv inn postnummer eller telefonnummer til mottaker, så viser vi deg hva vi kan levere.