Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Bukett

En vakker blomsterbukett er en fin gave eller oppmerksomhet ved mange av livets anledninger! Enten du ønsker en frisk og luftig bukett i sommerens farger, en kjærlig hilsen eller oppmerksomhet, eller en fin bukett i årstidens farger til å pynte hjemme, vil du finne den hos Drivstua Gartneri. Våre blomsterdekoratører hjelper deg gjerne med å sette sammen en passende bukett for anledningen! 

 

Blomstene i buketten fra vårt eget gartneri 

 

Alle våre nydelige blomster dyrker vi selv i vårt eget gartneri i Trondheim. Det gjør at vi alltid har friske og fine blomster til bukettene. Våre fingernemme dekoratører har øye for detaljene, og deler gjerne av sin erfaring for å sette sammen den perfekte buketten du trenger. Spør oss gjerne om råd! 
Ønsker du å gi en gave i tillegg til blomsterbuketten, har vi et utvalg av smakfulle gaver, for eksempel cider, konfekt og vaser, å velge mellom. 

 

Få buketten levert personlig på døren 


Bestiller du blomsterbukett fra Drivstua Gartneri, kan du velge å få den levert rett på døren og rett i hjertet! Vi leverer blomsterbuketter på døren i Trondheim og omegn. Du kan selvfølgelig også komme innom blomsterbutikken vår for å hente blomsterbuketten selv. Velkommen! 

 

Hvor skal blomstene?

Skriv inn postnummer eller telefonnummer til mottaker, så viser vi deg hva vi kan levere.