Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kondolanse

Kondolanseblomster er en verdig og fin måte å vise omtanke og medfølelse med den som har mistet noen. En vakker og frisk bukett av kondolanseblomster være en trøst i en ellers vanskelig tid. 
 

Kondolanseblomster for verdighet og omtanke 

Til kondolanseblomster velger vi gjerne duse farger, som en måte å vise en lavmælt eller stille omtanke for den som har mistet noen. Tradisjonelt har man valgt hvite kondolanseblomster, men det har med årene blitt vanligere med større variasjon i fargevalget. Spør oss gjerne til råds om sammensetningen av kondolanseblomster, så hjelper vi deg med å lage en fin og passende bukett. 

Kondolanseblomstene er ment for de etterlatte. Personlige hilsener som følger med kondolanseblomstene, skal derfor stiles til dem. 

Våre blomsterbud leverer kondolanseblomstene på døren, innenlands så vel som utenlands. 
 

Spør oss om kondolanseblomster 

Våre dyktige dekoratører har lang erfaring med å binde buketter som uttrykker det du ønsker å si. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen akkurat de kondolanseblomstene du ønsker. Kontakt oss på nett eller på telefon, eller besøk oss i blomsterbutikken. 


Blomster til begravelsen 

Ønsker du også å lage en personlig blomsterhilsen til begravelsen, kan du se våre blomster og bårekranser til begravelse for en rekke varianter.