Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kondolanse

Kondolanseblomster er en verdig og fin måte å vise omtanke og medfølelse med den som har mistet noen. En vakker og frisk bukett av kondolanseblomster kan være en trøst i en ellers vanskelig tid.

 

Kondolanseblomster for verdighet og omtanke Spør oss om kondolanseblomster 

Til kondolanseblomster velger vi ofte duse farger som en måte å uttrykke en lavmælt eller stille omtanke for de sørgende. Selv om hvite blomster tradisjonelt er mest brukt, er det nå mer vanlig å se en større variasjon i fargevalget. Spør oss gjerne til råds om sammensetningen av kondolanseblomster, så hjelper vi deg med å lage en bukett som passer til anledningen. Kondolanseblomstene er ment for de etterlatte, og personlige hilsener som følger med, skal derfor stiles til dem. Våre blomsterbud leverer kondolanseblomstene på døren, både innenlands og utenlands.

 

Våre dyktige dekoratører har lang erfaring med å binde buketter som uttrykker det du ønsker å si. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen akkurat de kondolanseblomstene du ønsker. Kontakt oss på nett eller på telefon, eller besøk oss i blomsterbutikken for personlig service. 

 

Tips til å velge riktige kondolanseblomster

Å velge de riktige kondolanseblomstene krever omtanke og forståelse for situasjonen. Vurder forholdet til den avdøde og de sørgendes preferanser når du velger blomster. For en nær venn eller familiemedlem kan det være passende med en mer personlig sammensetning, mens for en bekjent kan en mer tradisjonell bukett være best. Husk at fargene og typene blomster du velger kan formidle forskjellige følelser og budskap. Blått og lilla symboliserer ofte ro og respekt, mens grønne toner kan gi en følelse av fornyelse og håp.

 

Blomster til begravelsen 

Ønsker du også å lage en personlig blomsterhilsen til begravelsen, kan du utforske våre blomster og bårekranser til begravelse for å finne en rekke varianter som passer til forskjellige personligheter og preferanser.

Hvor skal blomstene?

Skriv inn postnummer eller telefonnummer til mottaker, så viser vi deg hva vi kan levere.