Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Bestill blomster på nett

Bestill blomster på nett, og få blomstene levert rett på døren og rett i hjertet! Drivstua Gartneri byr på nydelige blomster fra vårt eget gartneri. Våre flinke dekoratører lager fine buketter og oppsatser til enhver anledning. Aldri har det vært enklere å bestille blomster på nett!

Bestill blomster på nett til alle anledninger

Drivstua Gartneri har blomster til alle anledninger. Du kan si det med blomster. Er du i tvil om hva som passer, deler vi gjerne av våre råd med deg.

Hvis du ønsker inspirasjon til å pynte litt hjemme, eller til å gjøre stas på noen du er glad i, kan du se våre bestselgere og ukens anbefaling!

Få blomstene levert på døren

Drivstua Gartneri leverer blomster på døren i Trondheim og omegn.

Du kan også bestille blomster på nett hos oss, og få blomstene levert til hele Norge og til utlandet gjennom vårt samarbeid med Interflora-butikker over hele landet.

Klikk og hent

Du kan også bestille blomster på nett og hente dem selv i butikken vår. Velg «Hentes selv i butikk» som leveringsform når du bestiller. Velkommen skal du være!

Haster det å bestille blomster?

Trenger du å hente blomster utenfor våre faste åpningstider, og har ikke rukket å bestille blomster på nett? Blomsterautomaten på Drivstua Gartneri er åpen hele døgnet. Det er ingen forhåndsbestilling, og blomstene akkurat like friske og fine som de som kommer med blomsterbudet.

Populære anledninger