Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Blomster med tilleggsgave

Tenk så hyggelig det er å få blomster og gaver på døren! Drivstua Gartneri har friske blomster med fine tilleggsgaver, som en eske deilig sjokolade, frisk eplesider, duftlys eller en lekker vase. Overrask og gled noen med en hyggelig oppmerksomhet i sesongens farger. Bestill blomster og gaver fra nettbutikken, og få dem levert på døren av vårt blomsterbud!

Gi blomster og gaver etter din smak

Drivstua Gartneri har mange fine hilsener med blomster eller grønnplanter å by på, og tilleggsgaver for enhver smak. Mange kommer i en stilig gaveinnpakning – i et pent gavepapir eller i en elegant gavepose. Ønsker du å sette ditt personlige preg på gaven, kan du be våre dekoratører om å sette sammen akkurat de blomstene og gavene du vil.

Trenger du hjelp til å bestille i nettbutikken, eller har spesielle ønsker for dine blomster og gaver, så ta gjerne kontakt med oss. Du kan også besøke blomsterbutikken vår. Velkommen!

Glemt å kjøpe blomster og gaver?

Har du glemt å kjøpe gave, eller ikke rekker å bestille på vanlig måte, så fortvil ikke. Blomsterautomaten på Drivstua Gartneri er åpen hele døgnet, hele året. I blomsterautomaten finner du alltid friske blomster – du kan også velge noen med tilleggsgaver!

Hvor skal blomstene?

Skriv inn postnummer eller telefonnummer til mottaker, så viser vi deg hva vi kan levere.