Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Begravelse

Blomster er med på å skape en vakker og verdig ramme rundt begravelsen. Dessuten er en personlig blomsteroppsats en veldig fin måte å sende en siste hilsen på.

Personlig blomsterhilsen til begravelsen

Blomster har alltid hatt en naturlig plass i begravelser og bisettelser. De senere årene har det også blitt mer vanlig å skape blomsteroppsatser som til dels gjenspeiler den avdødes personlighet. Både ulike blomstertyper, fargene på blomstene og måten de er satt sammen på, kan være med på å formidle et budskap eller fortelle noe om det livet som er levd.

Likevel kan det være vanskelig å vite akkurat hvilke blomster og blomsteroppsatser som egner seg. Vi i Drivstua Gartneri har lang erfaring med blomster til begravelse og vi hjelper deg mer enn gjerne med å sette sammen en blomsterhilsen som uttrykker det du ønsker å uttrykke.

Bårekranser, båredekorasjoner, bårebuketter og kistedekor

Til tross for at normene for hvilke blomster og oppsatser som egner seg i en begravelse eller bisettelse har endret seg, er det fortsatt de tradisjonelle blomsteroppsatsene vi selger mest av. Med andre ord kan vi tilby både bårekranser, båredekorasjoner, bårebuketter og kistedekorasjoner i alle varianter.

Bestill blomster til begravelsen her på nett, eller kontakt oss, så hjelper vi deg med å sette sammen en flott blomsterhilsen til begravelsen.

Hvor skal blomstene?

Skriv inn postnummer eller telefonnummer til mottaker, så viser vi deg hva vi kan levere.

Krans

Krans

Fra kr 2100,-
Krans

Krans

Fra kr 2600,-
Krans

Krans

Fra kr 2100,-
Krans

Krans

Fra kr 2600,-
Krans

Krans

Fra kr 3200,-
Krans

Krans

Fra kr 4000,-
Hjerte

Hjerte

Fra kr 2100,-
Hjerte

Hjerte

Fra kr 2800,-
Hjerte

Hjerte

Fra kr 3600,-