Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Brudebuketter

Drivstua Gartneri har brudebuketten til den store dagen! Brudebuketten skal være en vakker pryd som passer til personligheten din og den kjolen du har valgt. Vi hjelper deg med å sette sammen en nydelig brudebukett som det bryllupet du har drømt om. Drivstua Gartneri har også smakfulle corsager til brudgommen og mange andre flotte blomster til bryllupet.

Hvordan skal din brudebukett være?

Vi kan sette sammen en brudebukett ut ifra en farge, en stil eller en type blomst. Hva med en klassisk rosebukett i én eller flere farger, eller en brudebukett i livlige, friske farger?

Mange ønsker en brudebukett som passer til den klassiske, hvite brudekjolen, men det er langt ifra det eneste du har å velge mellom når du skal stå brud. Skal du gifte deg i en farget kjole eller i bunad, vil våre dekoratører gjerne hjelpe deg med å sette sammen en perfekt brudebukett.

Blomster til bryllupet får du hos Drivstua

Vi kan hjelpe deg med blomster til både vielsen og bryllupsfeiringen. Spør gjerne våre flinke dekoratører om råd og inspirasjon. Bestill blomster til bryllupet og få dem levert av blomsterbudet vårt, eller hent dem selv i blomsterbutikken.

Hvor skal blomstene?

Skriv inn postnummer eller telefonnummer til mottaker, så viser vi deg hva vi kan levere.

Glød

Glød

Fra kr 2650,-
Bohem

Bohem

Fra kr 2650,-