Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Borddekor

Sett stemningen for et stort eller lite selskap med en vakker blomsterdekorasjon til bordet! Drivstua Gartneri har mange flotte borddekorasjoner til bordet. La deg inspirere av våre nydelige blomster til bordet – i mange skjønne, friske farger og ulike størrelser. I vår nettbutikk finner du borddekorasjoner med blomster for alle anledninger!

Slik velger du blomsterdekorasjon til bordet

Ta deg god tid når du skal pynte bordet, så du vet at du selv blir fornøyd. En blomsterdekorasjon til bordet skaper en fin ramme rundt begivenheten sammen med vaser, duker, servietter og lys som passer til. Er det et stort selskap, kan det være lurt med en bordplan. Da ser du raskt hvor mange blomsterdekorasjoner til bordet som trengs.

Det viktigste du bør tenke igjennom når du velger blomsterdekorasjon til bordet, er hvilken tilstelning det skal være til, hvordan det ser ut rundt, og ikke minst hvilke farger du liker. Passer det for anledningen, kan du godt uttrykke din helt personlige stil med borddekorasjonen.

Er du usikker på hvilken borddekorasjon som kan passe, eller ønsker en helt egen blomsterdekorasjon til bordet, vil våre dyktige dekoratører hjelpe deg.

Spør oss om borddekorasjoner

Trenger du hjelp til bestillingen, eller har spesielle ønsker for din blomsterdekorasjon, så ta gjerne kontakt med oss. Du kan også besøke vår blomsterbutikk på Tyholt.

 

Hvor skal blomstene?

Skriv inn postnummer eller telefonnummer til mottaker, så viser vi deg hva vi kan levere.