Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Konfirmasjon

Skal det være blomster til konfirmasjonen? La bordpynten sette en piff på konfirmasjonsselskapet. En frisk og fin blomsterdekorasjon setter en vakker ramme rundt konfirmasjonsfeiringen. Vi på Drivstua Gartneri har flotte og minneverdige blomsterdekorasjoner til konfirmantens store dag. 


Blomsterdekorasjoner i friske farger 

Det er ikke uvanlig med dekorasjoner i rosatoner, om konfirmanten er jente, og i blå- og lillatoner, om konfirmanten er gutt. Vi har også friske blomster til konfirmasjonen i vårens og forsommerens grønne og limepregede farger. Har du spesielle ønsker for fargesammensetningen av blomstene til konfirmasjonen, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Våre erfarne dekoratører hjelper deg gjerne med å lage vakre og minneverdige blomsterdekorasjoner til konfirmasjonen. 
 

Blomster som passer til festbordet 

Velger du blomster til konfirmasjonen fra Drivstua Gartneri, så binder vi dem sammen i flotte dekorasjoner. Dekorasjonene er ikke høyere enn at de passer godt å sette på bordet, og alle gjestene vil fortsatt kunne se den håpefulle konfirmanten! 
 

Bestill blomster til konfirmasjonen 

Du kan enkelt bestille blomster til konfirmasjonen her i vår nettbutikk. Når blomsterdekorasjonene er ferdige, kan du velge mellom å hente selv i blomsterbutikken, eller få dem levert hjem til deg. Kontakt oss på nett eller på telefon, eller besøk oss i blomsterbutikken. 

Hvor skal blomstene?

Skriv inn postnummer eller telefonnummer til mottaker, så viser vi deg hva vi kan levere.