Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Krans

En bårekrans skaper en verdig ramme rundt begravelsen, og er et fint siste minne. En bårekrans gis fra nær familie og venner, og har gjerne et sløyfebånd med en hilsen på. Bårekransen settes på stativ, og er derfor høyere enn en bårebukett. Bårekransen gjør seg godt som dekorasjon i seremonilokalet. Vi kan levere blomsteroppsatsen til seremonisted, og vi sørger naturligvis for at oppsatsen leveres i god tid før seremonien starter.

Spør oss om bårekranser

Våre dyktige dekoratører har lang erfaring med å binde en bårekrans som uttrykker det du ønsker å si. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen akkurat den bårekransen du ønsker. Bestill blomster til begravelser på denne siden, eller ta kontakt med oss. Du er også hjertelig velkommen innom butikken vår på Tyholt.

Stor utvalg i blomsteroppsatser                                                                                                                  

til tross for at normene for hvilke blomster og oppsatser som egner seg i en begravelse eller bisettelse har endret seg, er det fortsatt de tradisjonelle blomsteroppsatsene vi selger mest av. Med andre ord kan vi tilby både kondolanseblomster, bårebuketter, bårekranser og kistedekorasjoner i alle varianter.

Hvor skal blomstene?

Skriv inn postnummer eller telefonnummer til mottaker, så viser vi deg hva vi kan levere.

Krans

Krans

Fra kr 4000,-
Krans

Krans

Fra kr 3200,-
Krans

Krans

Fra kr 2600,-
Krans

Krans

Fra kr 2100,-
Krans

Krans

Fra kr 4000,-
Krans

Krans

Fra kr 2100,-
Krans

Krans

Fra kr 2600,-
Krans

Krans

Fra kr 3200,-